Carl Cox najavio svoj prvi album nakon deset godina

Potpisom za etiketu BMG Carl se pridruži njenom jakom elektroničkom rosteru u kojemu su i Aphex Twin, Fatboy Slim i The Prodigy

Sama vijest da je ugledna diskografska kompanija BMG u svoje redove pridobila i Carla Coxa i ne bi bila toliko atraktivna da uz nju nije stigla i informacija koju fanovi legendarnog techno velikana čekaju već skoro deset godina. Da, pogodili ste, Coxy je najavio novi album! Još od 2011. i ploče “All Roads Lead To The Dancefloor” nije izašao s novim dugosvirajućim materijalom i to će se uskoro promijeniti.

“Svoj prvi singl s BMG-jem sam izbacio prije mnogo godina pa mi ne može biti veća čast nego potpisati ondje kao izvođač. Cjelogodišnji boravak u studiju tijekom lockdowna mi je omogućio postaviti temelje da prvi album za tu etiketu bude specijalan”, pojasnio je Carl na Instagramu. Potpisom za tu etiketu Carl se pridružio njezinom jakom rosteru magova elektronike koji među ostalima čine i Aphex Twin, Fatboy Slim ili The Prodigy.

Ime i datum objavljivanja novog albuma tek se imaju obznaniti, a do tad možemo uživati u Carlovom remixu trake “Fuori”, koju u originalu izvodi Deborah de Luca.